Чт, 2024-04-25, 11:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому закон про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-11-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Высококачественную 3D печать в Киеве можно заказать на сайте. Компания 3D Device — официальный дилер и дистрибьютор по 3D-принтерам, 3D-сканерам, 3D-пластику и аксессуарам в Украине.


 

 

На сайте spravkainform.com.ua бюро переводов СПРАВКА ИНФОРМ предлагает свои услуги по выгодным ценам.


 

Глава Європейської ради і екс-прем’єр Польщі Дональд Туск назвав репутаційною катастрофою расистські і ксенофобські гасла на марші незалежності 11 листопада.


 

 

Італійська поліція арештувала групу фальшивомонетників, у яких конфіскувала 900 тисяч підроблених банкнот високої якості.


 

Депутати Верховної ради висловили подяку депутатам Сейму Литви за підтримку в конфлікті з Угорщиною навколо освітнього закону.


 

 

На переговорах представник США передав доповнення до запропонованого Росією варіанту резолюції щодо розміщення місії ООН в Донбасі.


 

 

Україна виступає за діалог з Польщею, адже прагне стратегічного рівноправного партнерства зі своїм західним сусідом.


 

 

Парламент Великої Британії проведе голосування щодо заключної угоди з Євросоюзом про вихід зі спільноти.