Вт, 2024-03-19, 05:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Посли країн "Великої сімки" в Україні закликали до оновлення у 2017 році складу Центральної виборчої комісії шляхом призначення членів ЦВК на 13 посад.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-11-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Как сообщают эксперты в Украине существует два основных варианта получения кредита, не имея справок о доходах.


 

 

Саміт "Східного партнерства" має створити для України, Молдови та Грузії окремий трастовий фонд та винагородити країни за реформи, запропонувавши їм вступити в митний союз.


 

 

Во времена повсеместной электрификации есть ситуации и места, где обеспечить наличие электричества на постоянной основе пока невозможно.


 

 

У списку країн, які виступили проти ухвалення проекту резолюції щодо Криму, виявилася Білорусь.


 

 

Наразі в уряді розглядають різні механізми для підвищення пенсій і обіцяють достойне пенсійне забезпечення.


 

 

Заступник глави президентської Адміністрації Костянтин Єлісєєв очікує, що наступний саміт «Східного партнерств» стане поворотним моментом.


 

 

Макрон вважає, що Захід допустив помилку, відмовившись від "великого наративу" щодо своїх цінностей та самобутності і зараз час його відновити.  


 

 

Національний центр кібербезпеки Британії звинувачує Росію у хакерських атаках на британські ЗМІ, енергетичний та телекомунікаційний сектори.


Ни один праздник не обходится без музыки. Именно она делает любое мероприятие более официальным, торжественным, праздничным и веселым. Только хорошая музыкальная программа, качественно отыгранная профессиональными музыкантами.


 

 

Відповідно до стандартів НАТО реорганізовано вже 40% структурних підрозділів Генштабу Збройних сил України.