Вт, 2024-03-19, 06:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

22 листопада 2005 Ангела Меркель, яка очолювала ХДС з 2000 року, була обрана федеральним канцлером Німеччини.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-11-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Обвинувальний акт у так званій “бурштиновій справі”, фігурантами якої є народні депутати Борислав Розенблат і Максим Поляков, може бути переданий до суду через півтора місяця.


 

Необходимость оформления детской комнаты возникает у каждого, у кого появляется возможность выделить в собственном жилище отдельное помещение для младших членов семейства.


 

 

Заступник міністра закордонних справ України Лана Зеркаль пояснила, чому у декларації саміту Східного Партнерства не буде згадано очевидний факт – агресію Росії проти України.


 

Трибунал ООН з військових злочинів в колишній Югославії 22 листопада оголосить остаточний вердикт у справі колишнього генерала боснійських сербів Ратко Младіча.


 

 

Поліція Чехії звернулася до парламенту з проханням зняти імунітет з майбутнього прем'єр-міністра Андрея Бабіша для судового переслідування у справі про шахрайство.


 

Посол України в Польщі Андрій Дещиця повідомив, що Польща погодилася на відновлення українських місць пам'яті у Польщі, які стали об'єктами актів вандалізму ще з 2014 року.