Вт, 2024-03-19, 08:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Відсторонений Мадридом глава уряду Каталонії Карлес Пучдемон розпочав у Бельгії свою виборчу кампанію, закликавши каталонців висловити своє прагнення до незалежності.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В поиске работы, мы пробегаем множество офисов, контор и организаций. И конечно же, на нашем пути встает череда работодателей, которые почему-то не хотят брать нас к себе.


 

"ЄС буде використовувати всі наявні в його розпорядженні засоби, щоб не було місця для безкарності, і щоб ті, хто, відповідальний за так дії, були у санкційному списку", - заявили в ЄС.


 

 

З 2018 року має почати діяти нова програма макрофінансової допомоги Європейського Союзу, обсяг якої може бути близьким до 1.8 млрд євро.


 

 

"В Україні приділяється особлива увага декларації. Але зважайте на те, що це багатостороння декларація, погоджена 28 країнами-членами та 6 партнерами.


 

 

Загалом 60% активних російськомовних облікових записів мають вигляд автоматизованих.


 

 

За минулу добу, по усій лінії зіткнення зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. Внаслідок бойових дій втрат серед українських воїнів немає.