Сб, 2024-04-20, 01:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Починає зростати вартість робочої сили. Це позитивні наслідки реформ, відкритості кордонів та європейського вибору... Прохання - платіть працівникам більше!"

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Флінн і посол Росії в США Сергій Кисляк обговорювали створення неофіційного каналу зв'язку між главою Білого дому і президентом Росії Володимиром Путіним.


 

 

"Те, що було зроблено в цій країні за чотири роки, - безпрецедентно. Я не знаю жодної іншої країни у Європейському Союзі чи поблизу від ЄС, де за чотири роки було здійснено стільки важливих реформ.


 

 

Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що сьогодні в Україні є чотири важливі проблеми, які потребують вирішення.


 

Про це зазначила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.


 

Заступник глави адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв заявив, що на Донбасі буде розгорнута "класична" миротворча місія ООН, а не російська - "гібридна".


 

"Секретар Тіллерсон продовжує очолювати Державний департамент і весь уряд зосереджений на завершенні цього неймовірно успішного першого року адміністрації президента Трампа" - сказала Сандерс.