Ср, 2024-04-24, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Цар Єзекія згадується в Біблії. Єзекія зійшов на іудейський престол у 727 році до н. е. Археологи виявили в Ізраїлі глиняний черепок 2700-річної давності, на якому видно друк царя Єзекії, який правив Іудеєю .

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2017-12-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кто-нибудь задумывался над тем, что пистолеты и револьверы из металла пользуются такой большой популярностью? Ответ, наверное, в том, что эти вещи очень компактны.


 

Під час робочої поїздки до Львівської області Президент України Петро Порошенко ознайомився з першим в Україні електробусом “Електрон” та проїхався на ньому вулицями Львова.


 

 

В магазине бытовой техники не всегда легко объяснить консультанту, что именно желает пользователь. Неудивительно, что долгожданная покупка откладывается.


 

Згідно з новим графіком руху поїздів на 2017/2018 рік "Укрзалізниця" зніме 10 маршрутів прямування поїздів по Україні. Про це повідомив в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.