Пт, 2024-04-19, 08:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Мозаика известна, как отделочный материал, давно - человечество использовало ее века назад. Современные технологии предлагают самые необычные решения и разнообразия этого типа отделки.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Поліція Австрії заявила, що причиною вибуху на найбільшій газорозподільній станції країни поблизу міста Баумгартен став технічний збій.


 

 

Глави держав та урядів країн-членів ЄС у четвер схвалять політичне рішення про продовження секторальних економічних санкцій проти Росії.


 

Телеканал порушив закон про радіо та телебачення шляхом заохочення незаконної діяльності та заохочення поведінки, що загрожує безпеці.


 

За її словами, у майбутньому співпраця ЄС та Британії триватиме. "Можуть існувати деякі програми, в яких ми хочемо залишатись і брати участь.


 

Від теплової хвилі внаслідок вибуху на найбільшій газорозподільній станції Австрії біля міста Баумгартен на стоянці неподалік плавилися автомобілі.


 

 

Зазначається, що у фіналі українка за два сети розібралася з представницею Франції Одрі Альбі.