Сб, 2024-04-20, 13:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Глава МЗС Британії Борис Джонсон вважає, що за спробою замаху на лідера Чорногорії стоїть Росія, яка здатна на різні "брудні трюки".

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2017-03-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Національна система охорони здоров'я Великобританії (NHS) роками відчуває хронічний дефіцит у сфері догляду за пацієнтами.


 

Нідерландський уряд, так само як і уряди Німеччини та Франції побоюється спроб Росії вплинути на результат прийдешніх виборів до парламенту.


 

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) потрапили під обстріл на підконтрольній сепаратистам території Донбасу.


 

В ходе совместной спецоперации задержаны участники опасной банды из числа подготовленных спортсменов, занимавшиеся не только наркобизнесом.


 

У суботу в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії, що призвело до припинення електропостачання міста Авдіївка, Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції.