Чт, 2024-03-28, 17:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міжнародна організація Freedom House розкритикувала новий український закон, що вимагає від активістів-антикорупціонерів подавати е-декларації.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-03-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент ПАРЄ Педро Аграмунт привіз до Сирії делегацію депутатів ПАРЄ та Держдуми Росії, попри те, що він не був уповноважений Асамблеєю чи її органами на здійснення такого візиту.


 

Как отметили в Кремле – в РФ за Путина на новых выборах в 2018 году будет голосовать больше избирателей, нежели ранее. При всем этом подготовка к президентским перегонам организуется.


 

 

Інформацію про візит прес-секретаря президента Росії Дмітрія Пєскова в окупований Луганськ наразі перевіряє Служба безпеки України.


 

Після масових затримань учасників антикорупційних протестів у Москві із застосуванням насильства поліцією німецькі політики відновили дискусії про можливий бойкот чемпіонату світу з футболу в Росії 2018 року.


 

У Варшаві 28 березня проходить спільна сесія парламентів Польщі, України та Литви, на якій, як очікується, ухвалять підсумковий документ, де буде висловлене спільне ставлення до ситуації в Білорусі та на Донбасі.


 

 

Як повідомили в Луганській ОДА, у заходах братимуть участь спеціалізовані служби та відомства.


 

Зазначається, що найбільшу кількість обстрілів ворог здійснив на Донецькому напрямку, де по позиціях у районі Троїцького застосував 122-мм артилерію.


 

Как чудесно, что у вас есть дача! Живописное место для проведения отпуска или выходных дней. Можно дышать свежим воздухом, наслаждаться ароматом цветов и каждое утро бегать босиком по траве. Это прекрасно!