Пт, 2024-03-29, 02:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В середу восьмого березня у Брюсселі відбудеться засідання комісії Україна-НАТО. Україну представлятиме заступник міністра закордонних справ Володимир Пристайко.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-03-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Когда возникает этот дисбаланс в парах? Необязательно у партнеров должны быть различия во внешних данных. Достаточно эмоциональной составляющей.


 

 

Процес може затягнутися на кілька років. Один лише запит на тимчасові заходи для Россії може зайняти від кількох тижнів до кількох місяців.


 

 

Контрольно-пропускний пункт у Новотроїцькому перенесуть майже на 8 км углиб "сірої зони".


 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков просить запровадити санкції щодо російського "Сбербанку", який заявив, що обслуговує клієнтів із паспортами терорганізацій "ДНР" і "ЛНР".


 

От НАТО до запрета Дональда Трампа на поездки и обвинений в валютных манипуляциях – разрыв между некогда сильными союзниками по обе стороны Атлантики редко казался настолько глубоким.


 

Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід для відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у вигляді арешту на 60 діб і призначив заставу в 100 млн гривень.


 

 

Окупанти продовжують застосовувати БМП, міномети, гранатомети та протитанкові ракетні комплекси.