Чт, 2024-03-28, 15:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Террористы в зоне АТО на Донбассе не соблюдают "режим тишины". Если по состоянию на 18:00 говорилось о 20 обстрелах, то это количество уже увеличилось до 32.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-04-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

О 20:30 на Софійській площі французька компанія "Deus Ex Machina" презентує виставу "Галілео", з акробатичними трюками у повітрі на висоті до 30 метрів і світловими проекціями.


 

Уряд Японії надасть 3,9 мільйона доларів США для підтримки людей, які постраждали в результаті російської агресії на сході України, та для відновлення Донбасу.


 

 

Європейський Союз пропонує Іспанії право вето щодо майбутніх відносин між Гібралтаром та ЄС після того, як Британія вийде з блоку.


 

В Австрії минулого року зафіксувано різке зростання нападів на притулки для мігрантів -  49 випадків, які в основному залишилися нерозкритими.


 

 

За последние три месяца 2016 года премьер-министр Великобритании Тереза Май получила подарки на несколько тысяч фунтов стерлингов.


 

 

"За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, 13 отримали поранення і травми.