Чт, 2024-04-18, 19:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Прокуратура Чорногорії висунула звинувачення 14-тьом підозрюваним у рамках розслідування невдалої спроби державного перевороту восени минулого року.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2017-04-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Спецдозволи на видобуток бурштину мають КП "Волиньприродресурс", держпідприємства "Бурштин України" та "Укрбурштин" та дві приватні компанії.


 

Швейцарський федеральний суд в Лозанні підтвердив рішення про виключення Росії з Міжнародного паралімпійського комітету.


 

Авiaкомпанія Wizz Air 13 квітня 2017 року почaла виконувaти рейси з міжнaродного аеропорту «Львів» до польського Вроцлaва.


 

 

Эстонские военнослужащие, проходящие службу на военной базе Тапа, примерно в 80 км от столицы страны Таллина, перешли жить в палаточный лагерь в городке Лясна.


 

Міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле сподівається, що кандидат в президенти Франції від ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен не виграє на майбутніх виборах.