Ср, 2024-04-24, 07:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Иракская армия и шиитские ополченцы выбили боевиков "Исламского государства" из самого крупного района западной части Мосула – аль-Танак.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2017-04-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На улицах китайских городов появились полицейские из Италии. 24 апреля они вместе с китайскими коллегами патрулировали участок Великой Китайской стены в районе Пекина, известный как Бадалинг.


 

 

В Испании задержаны девять подозреваемых, которые, по версии следствия, являются джихадистами и могут быть причастны к терактам в Бельгии и Франции.


 

Операцію проводили в кількох населених пунктах провінції. В результаті було зроблено декілька затримань, щоправда, у поліції не уточнюють точну кількість затриманих.


 

Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи схвалило рішення про створення незалежного органу, що має розслідувати звинувачення в корупції, висловлені на адресу кількох топ-посадовців ПАРЄ.


 

У вівторок і середу - 25 і 26 квітня - в Балтійському повітряному просторі, переважно над Литвою, будуть проходити військово-повітряні навчання НАТО Ramstein Alloy.


 

В Trend Micro называют ответственными за атаки хакеров из Pawn Storm ("Пешечный Штурм"), которую связывают с российской разведкой.