Чт, 2024-04-25, 13:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Турция выступает за передачу власти в Сирии от действующего президента Башара Асада временному правительству.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2017-04-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Любой автолюбитель мечтает приехать в автосалон, положить деньги на стол кассиру и уехать на новеньком авто.


 

 

У низці регіонів України найближчими днями очікуються пориви вітру та пониження температури повітря.


 

 

Італійський суд у п'ятницю заборонив використання сервісу Uber, заявивши, що легальні служби таксі стикаються з проблемою недобросовісної конкуренції.


 

 

У Белграді тисячі людей у суботу вийшли на антиурядові протести, незадоволені обранням на посаду президента Сербії Александра Вучича.


 

У польському місті Свебодзіце в Нижній Сілезії в суботу обвалився житловий будинок, в результаті інциденту є загиблі і поранені.


 

 

С приходом теплых месяцев машинные грузоперевозки выполняются с учетом нюансов действующего сезона погоды.


 

Квинстаун, или "город королевы", лежит на юго-западе острова Новой Зеландии с названием Южный. Город окружает с одной стороны ледниковое озеро Уакатипу, а с другой прекрасные горные хребты.


 

Всі жінки люблять носити взуття на підборах - це модно, красиво, до того ж вони ще й роблять красуню стрункішою. Деякі моделі туфель настільки зручні, що навіть не хочеться роззуватися.


 

До кінця доби сьогодні 8 квітня у столиці утримаються пориви вітру 15-20 м/с. Про це попереджає Український гідрометцентр.


 

Не зважаючи на досягнуті тристоронньою контактною групою домовленості про припинення вогню, бойовики не дотримуються режиму "тиші".