Чт, 2024-03-28, 16:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Європейської ради Дональд Туск надіслав лідерам ЄС стратегію щодо майбутніх відносин з Великою Британією після виходу країни з блоку.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Європейська комісія розкритикувала сім країн-членів ЄС за "агресивну" податкову політику, спрямовану на залучення багатонаціональних компаній через створення "податкових гаваней".


 

У заяві відзначається, що Україна категорично виступає проти закликів до насильства чи розпалювання міжнаціональної ворожнечі.


 

 

В Польше открылась информационная телефонная линия для работников из Украины.


 

Боротьба проти гендерної дискримінації - важливий і відповідальний процес, котрий необхідно підтримувати не подарунками раз на рік, а активною громадянською позицією.


 

У ході свого візиту до США міністр закордонних справ Естонії Свен Міксер закликав НАТО до посилення заходів щодо стримування Росії.


 

 

 

Количество валюты сейчас превышает текущий спрос на межбанке, благодаря чему снижается курс доллара.


 

 

Сучасний світ кінематографа багатий широким вибором різних фільмів і серіалів. Ви можете знайти на ваш смак будь-яке кіно, але відшукати дійсно якісне дуже складно.