Чт, 2024-03-28, 21:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

МЗС Великої Британії оновив рекомендації для громадян щодо можливих ризиків під час поїздок до Росії через політичну напруженість між двома країнами.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Реєстрація підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) проходить в кілька етапів, які займають багато часу і нервів, якщо не знати всі особливості даної процедури.


 

 

Кабмин создает единый реестр украинцев, которые получают субсидии.


 

 

У Франції судять двох громадян, які онлайн видавали себе за Еммануеля Макрона в минулому році, коли він балотувався на пост президента.


 

Кабінет міністрів Німеччини на чолі з Ангелою Меркель планує форсувати розвиток відновлюваної енергетики, прискорити відмову від вуглеводневого палива.


 

Президент України Петро Порошенко сподівається на подальше поглиблення діалогу з Ангелою Меркель, яку сьогодні переобрали на пост канцлера Німеччини.


 

 

Бундестаг підтримав кандидатуру Ангели Меркель на посаді федерального канцлера Німеччини.


 

Безусловно, каждому приятно мягкое прикосновение бархатного полотенца, сопровождающего нас всю жизнь, начиная с самого рождения, оно ежедневно выполняет множество функций.


 

 

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, що помічник народного депутата пропонував їй хабар у вигляді квартири.


 

 

Зазначається, що Тереза Мей провела розмову з Трампом у вівторок вдень, у якій проінформувала його про хід розслідування інциденту в Солсбері.