Сб, 2024-04-20, 04:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Англійська мова є надто домінуючою в інституціях ЄС у Брюсселі, особливо зважаючи на те, що Велика Британія незабаром вийде з Європейського Союзу.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Російські дипломати, яких вислали з Лондона через справу про отруєння Сергія Скрипаля та його доньки, сьогодні залишили територію Великої Британії.


 

"Поки Росія не поважає норми міжнародного права і підриває права і інтереси інших країн, ми утримуємося від привітання", - сказали у прес-службі.


 

При необхідності локально освіжити приміщення або глобально усю оселю найбільшу надію ми покладаємо на ремонт та нові меблі.


 

 

Між Кабінетом міністрів України та урядом Держави Катар було підписано угоду про військово-технічне співробітництво.


 

 

Президент України Петро Порошенко заявив, що доручив готувати зміни до Конституції для вступу України до НАТО та Європейського союзу.


 

 

Паралімпійська збірна України на завершення своєї участі в зимових Іграх у корейському Пхьончхані здобула сьому золоту медаль.


 

 

«Ми наголошуємо на нашій відданості незалежності та територіальній цілісності України в її міжнародно визнаних кордонах.