Чт, 2024-03-28, 16:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Зараз у постійному представництві Росії при НАТО акредитовано 14 дипломатів та 6 співробітників військової місії з дипломатичним статусом.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Британії засудили до довічного ув'язнення прихильника ІДІЛ, який намагався залучити дітей до здійснення хвилі атак у Лондоні.


 

Плануючи дизайн кімнати для хлопчика, в першу чергу слід враховувати вік дитини, з ранніх років малюк має свої смаки і переваги, які необхідно враховувати при оформленні.


 

 

З настанням холодної пори року стає актуальним питання обігріву в будинку. Особливо переймаються цією проблемою власники приватних будинків і заміських дач.


 

 

Європейський Фонд порятунку схвалив виділення Греції 6,7 млрд євро позики в рамках третьої міжнародної програми допомоги цій країні.


 

 

Косовські серби у вівторок заблокували дорогу на півночі Косова у відповідь на видворення сербського високопоставленого дипломата.


 

"Росія веде гібридну війну з Заходом, частиною якого ми є. Дезінформація є частиною цієї війни. І ось президент Земан чітко приєднався до цієї дезінформаційної кампанії".


 

14 держав Європейського Cоюзу вирішили видворити російських дипломатів у відповідь на отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля і його доньки у Британії.


 

 

У центрі російського міста Кемерово проходить стихійний мітинг, в якому, за різними оцінками, беруть участь від 300 до 4 тисяч чоловік.