Пт, 2024-03-29, 14:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Литві слід відповідально оцінювати можливості збільшення мінімальної місячної заробітної плати і зберегти її помірне співвідношення із середньою заробітною платою.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Рада ЄС ухвалила рішення про початок переговорів про створення зони вільної торгівлі з Австралією та Новою Зеландією.


 

Якби відповідний референдум відбувся станом на березень 2018 року, 43% українців проголосувало б за приєднання до блоку, 33% - проти вступу до Альянсу.


 

«Мост обязательно понадобится оккупантам, когда они будут срочно покидать наш Крым», — акцентировал украинский гарант.


 

Путешествие на самолете является популярным способом добраться до места назначения. Для этого нужно приобрести авиабилеты.


 

Комітет Верховної Ради з питань правової політики затвердив законопроект про створення Антикорупційного суду для передачі його до розгляду у другому читанні.


 

 

Креветки – полезные дары моря, с которыми можно приготовить нежные и вкусные салаты. Мясо креветок готовить совсем нетрудно, а главное – быстро.


 

 

У Чехії хочуть запровадити спеціальну програму, яка б дозволяла трудовим мігрантам з України потрапляти до країни швидше і простіше.


 

 

Словацько-українська змішана міжурядова комісія проведе засідання у червні 2018 року.