Ср, 2024-04-17, 00:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Він закликав депутатів підтримати законопроект, внесений Президентом України Петром Порошенком, який сприятиме системній ліквідації проблем у роботі АМКУ з держзакупівлями.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-06-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Подбор нижнего белья, которое вам подойдет, никогда не бывает простым. Нужно учесть уйму факторов.


 

 

Канада та Україна є близькими союзниками і постійно зміцнюють взаємозв'язки.


 

На сайте dsnews.ua в статье о вооружении Украины рассказывает Павел Барбул. Международная торговля оружием всегда интересовала общественность.


 

Изучив отзывы опытных рыбаков, которые являются счастливыми обладателями эхолотов, становится ясно, что применение этого прибора без соответствующих аксессуаров, не особенно комфортное.


 

Наблюдатели специальной мониторинговой миссии ОБСЕ зафиксировали взрывы и перестрелку в районе Донецкой фильтровальной станции.


 

 

"Минулої доби, 7 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною, інтенсивність бойових дій, які тривали на всій лінії зіткнення, збільшилась".


 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій подякував президенту Венеціанської комісії Джанні Букіккіо та членам комісії за допомогу в розробці закону "Про Вищий антикорупційний суд".


 

Президент Литви Даля Грибаускайте виносить на ратифікацію парламенту Стамбульську конвенцію про запобігання та усунення насильства над жінками в близькому оточенні.