Пт, 2024-03-29, 02:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Опалення приміщення, особливо заміського будинку, - завдання не з простих, і виконати його самостійно не кожному під силу. Найкращим рішенням буде замовлення послуги "Опалення заміського будинку під ключ".

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-06-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Сполучені Штати Америки заявили про готовність надати Україні черговий транш фінансової допомоги для посилення безпеки й оборони.


 

Авіація від Повітряних Сил ЗСУ з делегацією прибула до Королівства Данія, щоб взяти участь у Міжнародному авіаційному показі Danish Air Show – 2018.


 

Президент України Петро Порошенко заявив, що будівництво газопроводу «Північний потік-2» не буде завершено, оскільки проти його спорудження рішуче налаштовані США.


 

 

За минулу добу бойовики 38 раз порушували режим припинення вогню, з них 9 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю.


 

Однією з головних тем переговорів міністрів закордонних справ в Берліні в понеділок, 11 червня, в «нормандському форматі» стане миротворча місія ООН на Донбасі.


 

Президент Украины Петр Порошенко считает Операцию Объединенных сил на Донбассе значительно эффективнее проводившейся ранее АТО.