Ср, 2024-04-24, 10:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Чотири країни приєдналися до санкцій ЄС проти п’яти осіб, відповідальних за незаконне проведення виборів президента РФ в тимчасово окупованому Криму та Севастополі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-06-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Національний банк продовжує очікувати, що Україна здійснить реформи, закладені в програмі, і отримає від МВФ 2 млрд доларів в 2018 році.


 

Заступники Луценка кажуть, що довели позицію до керівництва і в подальшому ГПУ отримала дозвіл суду на заочний процес щодо екс-міністра.


 

 

Національний банк дозволить клієнтам користуватися грошима на банківських рахунках без використання платіжних карт міжнародних платіжних систем.


 

 

Фонд державного майна України видав 22 накази про прийняття рішень про приватизацію з переліку об’єктів великої приватизації.


 

 

У Варшаві розпочинається Х засідання Парламентської асамблеї України і Польщі.


 

Винищувачі НАТО за тиждень вісім разів піднімалися в повітря, щоб ідентифікувати і супроводити над Балтійським морем 12 російських військових літаків.