Пт, 2024-03-29, 11:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Альянсі наголосили, що готовність до виконання стаття 5 договору НАТО в разі нападу на будь-якого з її членів залишається головним пріоритетом організації.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-07-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 "Я на власному досвіді знаю, як частина Німеччини контролювалася Радянським союзом".


 

 

Як правило, найдорожчими покупками в нашому житті стають нерухомість і автомобілі. Це саме ті речі, на які ми готові взяти кредит в банку, зайняти у друзів і знайомих.


 

Генеральний секретар НАТО підтвердив, що на саміті Альянсу не буде ухвалене рішення про включення України до формату Партнерства посилених можливостей.


 

На сайте pioner.kz предлагается оборудование для автоматизированной торговли. Здесь можно узнать про компанию, которая располагает всей необходимой  инфраструктурой,.


 

 

У Європейському Союзі зараз ведеться дискусія про те, як знизити категоричність вимог ЄС до Києва для отримання нової програми макрофінансової допомоги.


 

 

Суддя Верховного суду Іспанії Пабло Льярена прийняв рішення заборонити займати державні посади екс-главі уряду Каталонії Карлесу Пучдемону.


 

 

Афіни звинувачують російських дипломатів у здобутті та розповсюдженні інформації та невдалій спробі підкупу грецьких державних службовців.


 

 

Польські дорожні поліцейські 10 липня розпочали "італійський" страйк, який полягає у відмові штрафувати водіїв за незначні порушення правил.