Вт, 2024-03-19, 08:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Російські військові, які прибули з території РФ разом із технікою, могли мати завдання збити російський літак з людьми, які летіли з Москви до Ларнаки (Кіпр).

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-08-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Спрос на высшее образование в Украине продолжает с каждым годом увеличиваться. Большая часть выпускников стремится поступить в ВУЗы.


 

 

Британський міністр фінансів Ліам Фокс заявив, що непоступливість з боку Європейського Союзу підштовхує Британію до виходу з ЄС без угоди з Брюсселем.


 

 

Национальный авиаперевозчик Ирана, авиакомпания IranAir, получила утром 5 августа пять турбовинтовых самолетов ATR 72-600.


 

 

У Франції через аномально спекотну погоду головний оператор АЕС в країні Electricite de France зупинив роботу чотирьох енергоблоків на атомних електростанціях.


 

 

Уряд Хорватії виділив близько $33 тис. на реабілітацію українських дітей, постраждалих від війни, та дітей з кримсько-татарських родин.


 

У Києві на злітній смузі авіаційного заводу ім. Антонова пройшло перше спільне тренування силових структур до військового параду на День Незалежності.