Вт, 2024-03-19, 13:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Німецька поліція заарештувала в місті Ессен передбачуваного керівника групи, що займалася незаконним перевезенням людей в країни ЄС.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-08-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Бельгійські і німецькі військові літаки з вересня будуть патрулювати небо над країнами Балтії в рамках повітряної місії НАТО.


 

 

"Разом зі стрімким зростанням економіки росте і добробут мешканців - оплата праці перетнула позначку в 1000 євро.


 

Роль психологии в ставках невозможно переоценить. Насколько хорошо вы бы не планировали свою игру, до тех пор пока вы не осознаете свои риски, то будете неразумно тратить свое время.


 

 

Прем'єр-міністр Данії Ларс Люкке Расмуссен показав президенту Франції Еммануелю Макрону Копенгаген – лідери оглянули місто на велосипедах.


 

Мешканці німецького міста Вісбаден по-різному поставилися до появи статуї турецького президента.


 

Фільм "Донбас" базується на документальних відео, проте усі реальні події художньо трансформовані та часом доведені до абсурду.


 

Бойовики вели прицільний вогонь із міномету калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.