Пт, 2024-03-29, 17:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Шевченко Кирилл это известный в Украине банкир. Родился в Туле в 1972 году. Учеба — город Стаханов, Луганской области. 1987-89 годы работы на шахте.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Бойовики застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю поблизу Авдіївки, Красногорівки та Гнутового.


 

Футболісти київського "Динамо" та полтавської "Ворскли" проведуть у четвер, 25 жовтня, поєдинки третього туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.


 

Колишній міністр фінансів Греції, який очолював зусилля країни із вступу в єврозону, повинен бути взяти під варту на час очікування суду за обвинуваченням у корупції.


 

 

Держави-члени хочуть зобов'язати розробляти національні плани щодо заохочення використання продуктів, придатних для багаторазового використання.


 

Кандидат від опозиційної "Громадянської коаліції" Рафал Тшасковський отримав 56,67% голосів на виборах мера Варшави, здобувши перемогу у першому турі.


 

У справі про привласнення коштів державного "Ощадбанку" правоохоронці затримали сина народного депутата Станіслава Березкіна Максима.