Чт, 2024-04-25, 04:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій на зустрічі з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом в Брюсселі закликав збільшити військову присутність Альянсу у Чорному морі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-11-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Выбирая розетки и выключатели, мы чаще всего заботимся об их качестве и функциональности, но совершенно забываем об эстетической стороне.


 

 

Згідно з ухваленим Верховною Радою законом воєнний стан в десяти областях України введений з 26 листопада.


 

 

"Санкції є найбільш потужним способом послати сигнал російському керівництву про те, що ми налаштовані серйозно".


 

Президент Естонії Керсті Кальюлайд закликала міжнародне співтовариство визнати війною в Європі захоплення росіянами українських кораблів в Азовському морі.


 

Найближчим часом планується проведення польових військових навчань керівництвом міністерства, а також представниками центральних органів державної влади, керівників і працівників підприємств


 

26 листопада Рада безпеки ООН почала екстрене засідання у зв'язку із загостренням ситуації в Керченській протоці. На порядку денному - підтримка миру і безпеки та порушення РФ кордонів.