Чт, 2024-03-28, 16:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:19
20 млн переглядів за добу зібрав новий кліп Psy. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Новий відеокліп південнокорейського виконавця і автора пісень Psy (справжнє ім'я Пак Че Сан), що здобув світову популярність після виконання пісні Gangnam Style, став хітом на інтернет-сервісі Youtube.

Музичну композицію за добу з моменту публікації проглянули 18,8 мільйона разів, повідомляє РИА "Новости".

У новому кліпі під електронну музику показана ціла серія смішних ситуацій і приколів, над якими потішається виконавець пісні.

У кліпі присутні впізнанні персонажі з відео Gangnam Style, а також симпатичні кореянки, які разом з Psy виконують декілька видозмінений танець в стилі Gangnam.

35-річний Пак Че Сан, виступаючий під псевдонімом Psy, став відомий на батьківщині своїми гумористичними відеокліпами і концертними виступами - його дебют в Південній Кореї відбувся в 2001 році.

Проте саме сингл Gangnam Style приніс йому усесвітню славу в 2012 році. Кліп на цю пісню став роликом, який найбільше проглядався за всю історію Youtube: на даний момент його подивилися майже півтора мільярди разів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1054 | Додав: adminA | Теги: 20 млн переглядів за добу, новий кліп Psy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]