Чт, 2024-04-25, 12:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:34
21 грудня у Франції 100 тис людей чекатимуть допомоги від інопланетян
Інші останні Новини світу

Французька гора Бюгараш з наближенням "Судного дня", що очікується 21 грудня цього року, перетворюється на сучасну версію Ноєвого ковчега.

Саме на цій даті закінчується цикл календаря майя, який складається з 5125 років, що пов'язують з імовірним кінцем світу, передає Inopressa.

До цієї гори з'їжджаються послідовники руху нью-ейдж, "езотерики", як їх називають місцеві жителі однойменного села, що лежить біля підніжжя гори.

Ентузіасти вважають, що інопланетяни, які чекають зі своїм космічним кораблем всередині Піка де Бюгараш, врятують людей, що перебуватимуть поблизу, і візьмуть їх із собою у нове століття.

Передбачається, що до 100 тисяч осіб мають намір здійснити 21 грудня поїздку до гори, овіяної численними легендами, "і заповзятливі ділки безсоромно наживаються на цьому феномені", пишуть іноземні ЗМІ.

Так, американські фірми пропонують спеціальні тури в один кінець для охочих стати свідками кінця світу, а сусіднє село виробляє вино, щоб відзначити цю подію.

Раніше повідомлялося, що невелике село, розташоване біля підніжжя гори Бюгараш у департаменті Од на південному заході Франції, потерпає від напливу шукачів позаземного розуму, які вірять, що саме це й є одне з тих кількох місць на Землі, які вціліють під час кінця світу.

За календарем стародавніх індіанців 21 грудня 2012 року закінчиться так званий цикл довгого рахунку Ери П'ятого Сонця, що почався в серпні 3114 року до нашої ери. На цій даті календар закінчується, що дало песимістам підстави вважати, ніби майя таким чином передбачили кінець світу.

Однак нещодавно людина, відома як "Великий чаклун Мексики", спростувала інформацію про те, що в 2012 році настане кінець світу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1054 | Додав: adminA | Теги: 21 грудня, інопланетяни, Франції 100 тис людей, допомоги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]