Пт, 2024-04-19, 02:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:49
23 травня відбудеться прем'єра серіалу "Гвардія"
Інші останні Культурні новини

У суботу, 23 травня, на телеканалі "2+2" відбудеться прем'єра драми "Гвардія" про події минулого року в Україні та перших добровольців Національної гвардії. Про це повідомляє прес-служба каналу.

"Гвардія" - телевізійний серіал, в основі якого реальні події першої половини 2014 року в Україні. Це історія перших добровольців, котрі після початку російської агресії першими відгукнулись на заклик записуватись в лави Нацгвардії.

У кожного з них своя мотивація, своя причина вирушити на війну. Доброволець Татарин прибув з Криму (Ахтем Сейтаблаєв), Дюк (Дмитро Ступка) - з Одеси, Вуйко - із Закарпаття (Дмитро Тубольцев), дядько Гурам - з Грузії (Вано Янтбелідзе). Серед добровольців також виявиться колишній беркутівець Лейтенант (Богдан Юсипчук) і дівчина-снайпер (Анна Топчій), хлопця якої вбили на Майдані. Головну роль Діда виконує Олексій Горбунов. Після проходження спеціальної підготовки, з добровольців формують розвідувальний взвод і відразу після прийняття присяги відправляють на перше завдання.

Серіал "Гвардія" - спільний проект телеканалу "2+2" і компанії "Президент фільм Україна". Сценарій написав Микола Рибалка. Режисер Олексій Шапарєв так говорить про цей фільм: "Війна то є тло – тло подій, а взагалі це історія про людей, це життєва історія, це хвилювання кожного, його доля".

10 березня вийшов перший трейлер серіалу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 936 | Додав: admin | Теги: серіал, гвардія, Прем'єра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]