Сб, 2024-04-20, 11:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:33
25,5 мільйона "зариють" в дороги Закарпаття
Інші останні Економічні новини

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області уклала низку угод на утримання і поточний ремонт доріг та штучних споруд.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Загальна вартість угод становить 25,54 мільйона гривень.

Як зазначається, з них 20 мільйонів отримає ДП "Закарпатський облавтодор" на поточний дрібний ремонт автодоріг загального користування в області. Список доріг не оприлюднено. Планується засипати щебнем пробоїни, зробити водовідвід, відремонтувати дорожнє покриття, влаштувати підпірні стінки, встановити напрямні стовпчики і вказівники, замінити подекуди дорожні знаки.

Колективне підприємство "Агрошляхбуд" отримає 2,4 мільйона гривень на поточний дрібний ремонт автодоріг загального користування Виноградівського та Берегівського районів Закарпатської області:

ТОВ "Колор С.І.М." отримає 2,15 мільйона гивень за розмітку доріг області. Перелік доріг не оприлюднено. Відомо, що обсяг робіт становить 730 км.

ТОВ "Автоміст" отримає 1 мільйон гривень за ремонт штучних споруд на дорогах області. Йдеться про покриття тротуарів, опори і поручні мостів.

"Агрошляхбуд" засноване у м.Виноградів, Закарпатської обл. колективом близько 20 фізосіб, серед них Пригара Михайло Іванович і Пригара Павло Іванович. Також відомо, що юрисконсультантом служби автодоріг на цьому тендері була Пригара Людмила Володимирівна.

Компанія "Колор С.І.М." зареєстрована у смт.Клевань на Зою Іващук.

Фірму "Автоміст" заснували Роман Босак, Андрій Головченко, Іван Кіш, Наталія Дашук, Олена Сидоряк і ТОВ "Колегіум Груп" Одарки Горст.

Також Іван Босак є співзасновником ТОВ "Котедж" разом із Іваном Симодейком, котрий був головою бюро Мукачівської районної організації партії "Сильна Україна".

За даними ВДЗ, це перші тендери на ремонт і утримання доріг, проведені від початку року Службою автомобільних доріг у Закарпатській області. Але окрім того, 31 грудня 2013 року цей же замовник вже підписав договори на суму 43,63 мільйона гривень на утримання доріг на наступний рік.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 908 | Додав: adminA | Теги: 25, дороги Закарпаття, 5 мільйона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]