Сб, 2024-04-20, 14:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:18
26 обстрілів, двоє українських бійців загинули - доба в АТО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу, незважаючи на перемир’я, бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил, в тому числі і з забороненої зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у Facebook.

В результаті обстрілу двоє українських військових загинули, один був поранений, ще двоє отримали бойові травми.

На Приморському напрямку террорісти 7 разів відкривали вогонь.

На цій ділянці лінії фронту перемир’я протрималося фактично до шостої години вечора, після чого загарбники до опівночі декілька разів обстрілювали підрозділи ЗС України, які тримають оборону в районі Широкиного та Павлополя».

Бойовики били з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики відкривали вогонь 8 разів.

Один з опорних пунктів ЗСУ в південному передмісті Авдіївки сепаратисти обстріляли зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів. З такого ж озброєння, а також з протитанкових гранатометів бойовики вели вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО поблизу Верхньоторецького.

В районі Невельського «працював» снайпер. По українським військовим в районі Кам’янки бойовики били з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї різних калібрів. Також вже пізно ввечері з гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів і протитанкового ракетного комплексу були обстріляні українські опорні пункти в південному передмісті Авдіївки.

На Луганському напрямку терористи били 11 разів.

Ще на початку доби бойовики обстріляли українських воїнів в районі Катеринівки із мінометів калібру 120 мм. З мінометів такого ж калібру, а також менш потужних калібру 82 мм та 100-мм артилерії, окупанти вже вечері двічі обстрілювали оборонні укріплення сил АТО поблизу Троїцького».

Крім того, протягом минулої доби бойовики били неподалік Кримського, Новотошківського, Новоалександрівки і Новозванівки з різноманітного піхотного озброєння і БМП.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 756 | Додав: adminA | Теги: двоє українських бійців загинули, 26 обстрілів, доба АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]