Пт, 2024-03-29, 14:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:51
2-ий день відводу військ: 50 обстрілів з боку окупантів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу 1 жовтня російсько-окупаційні війська 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, про це повідомляє штаб АТО на сторінці в Фейсбуці.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень "режиму тиші". Противник чинив збройні провокації в районі Станиці Луганської, Новоолександрівки і Новозванівки, де застосовував гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. Крім того, по Новозванівці вів вогонь снайпер, а також бойовики застосовували міномет 82-го калібру. По Новоолександрівці і Новозванівці окупанти відкривали вогонь із зенітної установки.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 обстрілів. Противник порушував "режим тиші" в районі Павлополя, Новотроїцького, Водяного, Широкиного і Гнутового, використавши при цьому гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. За Павлополю і Талаківці бойовики стріляли з мінометів 82-го калібру, а по Водяному окупанти відкривали вогонь з БМП. Також по Широкиному, Новотроїцькому та Гнутовому вів вогонь снайпер.

На Донецькому напрямку зафіксовано 20 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Новоселівки, Новоселівки Другої, Троїцького, Верхньоторецька, Кам'янки, Майорська і Зайцевого. Також по Авдіївці, Новоселівці Другій, Верхньоторецькому, Кам'янці, Майорську і Зайцевому ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру.

Нагадаємо, 1 жовтня сторони провели відведення сил у н.п.Золотое Луганській області, зокрема звільнено з 1 кв.км по лінії фронту. Вже через кілька хвилин після розведення бойовики з гранатометів відкрили вогонь недалеко Новоолександрівки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: окупанти, 50 обстрілів, 2-ий день відводу військ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]