Чт, 2024-04-25, 01:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:15
2 тисячі учасників зібралися на Болотній площі , сторінка з мітингом 24 грудня у Twitter'і не працює
Інші останні Новини світу

Понад 2 тисячі осіб зібралися на Болотній площі в Москві, де сьогодні пройде санкціонований владою мітинг опозиції, передає Корреспондент.net.

У той же час РИА "Новости" повідомляє, що на місці мітингу зібралася тисяча осіб.

Площа по периметру оточена, при вході стоять рамки металошукачів, при вході людей оглядають поліцейські. Лужків міст з боку виходу з метро "Третьяковська" закритий для проходу, на нього пускають тільки наречених. Учасники мітингу проходять з боку Замоскворецького мосту.

У той же час, за даними кореспондента, Болотний сквер відкритий для проходу громадян, вхід в нього закритий тільки з боку Болотної площі. Посилені поліцейські патрулі чергують біля входу на станцію метро "Третьяковська".

Крім того, сьогодні у Москві масовий мітинг проти фальсифікації підсумків виборів проводить партія "Яблуко", на мітинг заявлені 10 000 учасників.

Близько двох тисяч осіб зібралися на Болотній площі, щоб взяти участь в суспільному мітингу партії "Яблуко". У руках у прихильників - зелені кульки з написом "Мене надули" і стрічки з написом "Проти політичного СНІДу". Також біля входу на площу організовано запис в партію і в спостерігачі на майбутніх виборах для всіх охочих.

Як повідомлялося, МВС Росії прогнозує зростання соціальної напруженості в країні у найближчі п'ять років.

Заблоковано офіційний Twitter мітингу 24 грудня

Адміністрація Twitter заблокувала офіційний аккаунт мітингу опозиції, який повинен пройти на проспекті Сахарова 24 грудня, повідомляє "Газета.Ru" з посиланням на блогера Станіслава Янковського.

Твіттер мітингу @mosdec24 почав працювати 14 грудня, його повинні були вести Станіслав Янковський, який входить в оргкомітет заходу, і опозиційний блогер Віталій Шушкевич.

Мерія Москви дозволила провести новий багатотисячний мітинг незадоволених підсумками думських виборів на проспекті Академіка Сахарова, хоча організатори розраховували зібрати протестуючих поряд з Кремлем.

Раніше 9 грудня повідомлялось, що соціальна мережа Twitter в Росії зазнає атак хакерів, які намагаються припинити обговорення майбутніх акцій протесту проти фальсифікації результатів парламентських виборів. Також в медіа розповсюдилася інформація, що прокуратура Санкт-Петербурга вислала повістку з вимогою з'явитися гендиректорові найпопулярнішої російської соціальної мережі "Вконтакте" Павлу Дурову.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1105 | Додав: adminA | Теги: Болотній площі в Москві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]