Вт, 2024-03-19, 04:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
30 мільйонів доларів німецька компанія пропонує за інформацію про трагедію рейсу MH17
Інші останні Кримінальні новини

Німецька компанія пропонує винагороду у 30 мільйонів доларів за інформацію і докази у справі про падіння літака рейсу MH17 компанії «Малайзійські авіалінії» в небі над Україною 17 липня.

У заяві компанії з розслідувань Wifka ідеться, що її анонімний клієнт пообіцяв надати такі гроші і забезпечити потенційному інформаторові «нову ідентичність», гарантувавши таким чином його безпеку.

Серед запитань, які ставить Wifka – «хто збив літак рейсу MH17 17 липня?», «хто віддав наказ?», «хто прикривав ці дії?», «хто брав безпосередню участь?», «що сталося з людьми, які брали в цьому участь?»

Компанія Wifka нагадує, що всі 298 людей на борту літака загинули і, попри обіцянки з боку урядів і міжнародних організацій з’ясувати обставини аварії і надати докази «нічого з цього не зроблено».

Літак рейсу МН17 був збитий на Донеччині в районі, контрольованому проросійськими сепаратистами. «Свідчень того, що причиною авіакатастрофи МН17 стали технічні неполадки або дії екіпажу, немає», – сказано в доповіді нідерландської Ради розслідувань із питань безпеки.

Висновки експертів фактично підтверджують версію про те, що літак «Малайзійських авіаліній» був збитий ракетою, але не дають відповіді на питання, хто саме це зробив.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: 30 мільйонів доларів, трагедію рейсу MH17, нформацію, німецька компанія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]