Чт, 2024-04-25, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
31 жовтня Указ Порошенка про продовження санкцій набуде чинності
Інші останні Економічні новини

Указ президента Петра Порошенка, яким вводиться в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 16 вересня 2016 року, про санкції, які накладає Україна, набудуть чинності 31 жовтня 2016 року.

"Набуття чинності відбудеться 31 жовтня 2016 року", - повідомляється в оновленій у п'ятницю інформації про відповідний указ президента України (№467/2016) в загальній базі законодавства України на сайті Верховної Ради.

Будь-якої інформації, що супроводжує оновлення із зазначенням дати набуття чинності цього указу, станом на 19.00 на сайті парламенту оприлюднено не було.

При цьому в номері газети "Урядовий кур'єр" за 21 жовтня, де опубліковано текст відповідного указу (№ 467/2016), немає згадки про дату набуття чинності документа.

Згідно з чинними в Україні нормами, закони, постанови та інші акти Верховної Ради нормативного характеру набувають чинності через 10 календарних днів після офіційного оприлюднення, якщо інше не передбачено самими законами або постановами, але не раніше офіційного оприлюднення.

Така ж норма передбачена для указів і розпоряджень президента України.

Як повідомлялося, 16 вересня 2016 року на засіданні РНБО України в Києві Порошенко заявив про продовження застосування обмежень і розширення списку санкцій до російських компаній і фізичних осіб, причетних тим чи іншим чином до порушення територіальної цілісності і суверенітету України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: санкції, чинності, 31 жовтня Указ Порошенка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]