Пт, 2024-03-29, 02:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
36 млн грн ВР надала на зарплати колишнім депутатам
Інші останні Економічні новини
Верховна Рада надала 36 мільйонів гривень на зарплати колишнім народним депутатам.

Про це у своєму блозі на "Українській правді" повідомив журналіст Сергій Андрушко.

"За новим кошторисом Верховної Ради на 2013 рік, годуватимуть ще й колишніх депутатів, а чинні зможуть відпочивати безкоштовно у всіх українських санаторіях і отримувати безкоштовне житло", - розповів він.

Згідно з інформацією, бюджет, затверджений депутатами у четвер ввечері, складає майже 1 млрд. грн.

"Велика частина коштів піде не на забезпечення роботи народних депутатів, а на фінансування їхнього дозвілля та утримання великої кількості колишніх депутатів", - зазначив Андрушко.

"Новація цього кошторису Верховної Ради – народні депутати зможуть відпочивати безкоштовно не лише у кількох парламентських санаторіях. Тепер вони це зможуть зробити, за словами депутата Пишного, не лише в пансіонатах, що належать Верховній Раді, а й в інших коштом українських платників податків", - додав він.

"Головне питання, яке може турбувати платників податків – навіщо їм платити за відпочинок депутатів в санаторіях. Ще 5,7 млн. грн. виділять депутатам на будівництво житла", - підкреслив журналіст.

Нагадаємо, в червні Мінсоцполітики вирішило урізати нардепам пільги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 903 | Додав: adminA | Теги: 36 млн грн, ВР, зарплати колишнім депутатам | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]