Ср, 2024-04-24, 19:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
3 червня у Києві стартує "Медвін: Книжкове літо"
Інші останні Культурні новини

  З 3 по 5 червня на НСК "Олімпійський" пройде книжковий ярмарок "Медвін: Книжкове літо".

Учасники ярмарку готують презентації нових книг, зустрічі з улюбленими письменниками, автограф-сесії, дискусії та поетичні вечори. Усього ярмарок представить книги понад 50 учасників. Кураторами культурної програми будуть Брати Капранови, передає Gazeta.ua.

На книжковій виставці можна буде поспілкуватися з тими, хто пише, видає, ілюструє, редагує книги, а також з тими, хто їх читає з великим задоволенням.

Крім того, під час роботи виставки будуть проходити навчальні майстер-класи для охочих освоїти техніку роботи з різними матеріалами, зробити вироби своїми руками.

Також на виставці буде представлений вибір матеріалів для рукоділля та творчого хобі, товари для дитячої творчості, декор, етносувеніри, оригінальні авторські роботи, прикраси, солодощі.

Літня виставка-ярмарок "закриває" сезон виставок першого півріччя від "Медвін".

Нагадаємо, у рамках "Медвін: Книжковий світ", що проходив у Києві 23-25 жовтня, провели благодійний вечір мілітарної літератури.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 826 | Додав: adminA | Теги: Медвін, Warwolf, старт, 3 червня, Книжкове літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]