Пт, 2024-04-19, 13:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:16
450 млн євро ЄС виділить на розбудову другої лінії метро у Варшаві
Інші останні Новини Європейського Союзу

ЄС профінансує розбудову транспортної системи Варшави, виділивши майже 450 млн євро на будівництво другої лінії метро у Варшаві.

Йдеться про п'ять станцій із заходу до південно-східної частини міста через дільниці Воля, Бемове та Таргувек, повідомляє "Польське радіо".

Роботи, що фінансуватимуться з бюджету ЄС, охоплять 6 км лінії метро та покупку 17 нових вагонів. Проект повинен закінчитися наприкінці 2022 року.

Єврокомісія також вирішила інвестувати 127 млн євро у розвиток трамвайної лінії у дільницях Охота, Мокотув та Вілянув. Європейський Союз профінансує купівлю 50 трамваїв і будівництво майже 12 кілометрової лінії, що поєднає південно-східну частину столиці з важливим комунікаційним пунктом агломерації - станцією Західна Варшава.

Комісар з питань регіональної політики Коріна Крету зазначила у комюніке, що дофінансування Євросоюзом таких інвестицій буде корисним для жителів столиці, туристів і місцевих підприємців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 683 | Додав: adminA | Теги: розбудова другої лінії метро, Варшава, 450 млн євро, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]