Ср, 2024-04-24, 23:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:47
4 місяці київську станцію метро "Вокзальна" закриватимуть на вхід у "пікові години"
Інші останні Столичні новини - новини Києва

  З 11 травня до 6 вересня станція метро "Вокзальна" у Києві не прийматиме пасажирів у ранкові та вечірні "пікові години" у зв’язку з плановим капітальним ремонтом ескалаторів. Про це повідомляє Facebook-сторінка КП "Київський метрополітен".

"На час ремонту метрополітен буде змушений закривати станцію "Вокзальна" на вхід у "пікові години". Так, з понеділка по четвер станція не прийматиме пасажирів з 7:00 до 9:30 та з 16:00 до 19:00 години. У п’ятницю вхід не працюватиме з 7:00 до 9:30 та з 14:30 до 19:30, а у суботу з 7:00 до 9:00 ранку", - йдеться в повідомленні.

У метро пояснили, що такий графік роботи зумовлюється необхідністю вивезення пасажирів на поверхню та уникнення скупчення людей на станції.

"У зазначений час два з трьох ескалаторів працюватимуть на підйом, один перебуватиме в ремонті", - пояснили у КП.

Зазначається, що роботи триватимуть цілодобово. На ескалаторах передбачено ремонт східців із заміною усіх бігунків, поручневих пристроїв, головних редукторів та заміни тягових ланцюгів.

"Для уникнення незручностей наразі розробляються маршрути додаткового наземного транспорту для підвезення пасажирів до найближчих станцій метрополітену", - йдеться в повідомленні.

"Вокзальна" - одна з найстаріших у столичному метрополітені та була введена в експлуатацію 55 років тому. Міжремонтний пробіг усіх трьох ескалаторів сягає 150 тисяч кілометрів.

Також наприкінці квітня розпочнуться роботи з укріплення тунелів на станції "Героїв Дніпра". Обмеження на вхід до станції не передбачено.

Раніше повідомлялося, що столичний метрополітен почав розсилати SMS для пасажирів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: 4 місяці, вхід, пікові години, київська станцію метро Вокзальна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]