Чт, 2024-04-25, 08:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:57
5 годин очікування, 30 фур обладнання і близько 100 тисяч фанів - концерт "Океану Ельзи" в Києві. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

У Києві в суботу, 18 червня, на НСК "Олімпійський" відбувся концерт групи "Океан Ельзи", який, за словами лідера групи Святослава Вакарчука, зібрав 100 тисяч українців.

Група дала концерт в рамках "Світового туру 2016-2017" на підтримку дев'ятого студійного альбому "Без меж".

Як повідомили podrobnosti.ua, технічна підготовка була дуже серйозна, обладнання для концерту зайняло близько 30 фур. На стадіоні встановили півтора кілометра турнікетів.

На розігріві у "Океану Ельзи" грала донецька рок-група SINOPTIK. У цьому році на музичному конкурсі в Берліні вона отримала звання "найкраща нова група світу".

Вийшовши на сцену, насамперед Святослав Вакарчук подякував слухачам за довіру, а також присвятив пісню "Повертайтеся живими" військовим АТО.

Користувачі пишуть, що концерт тривав 4 години.

Одну з пісень "Хтось на небо летить" Вакарчук присвятив загиблому Кузьмі Скрябіну. Трибуни запалили ліхтарики під час виконання цієї композиції.

Відзначимо, фронтмен "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук запізнився на власний концерт в Києві на 5 годин.

Багато відвідувачів концерту викладають фотографії, відео і діляться враженнями в соціальних мережах. У мережі з'являються також відео пісень, які Вакарчук виконував на концерті.

Що стосується світового туру групи, почався він навесні цього року. Перший концерт пройшов в Маріуполі. Він був безкоштовним. У першій частині туру виступати будуть на найбільших стадіонах країни. Далі поїдуть до країн Європи, Балтії, США, Канади. Закінчиться тур влітку наступного року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: Київ, концерт Океану Ельзи, очікування, 30 фур обладнання, 100 тисяч фанів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]