Чт, 2024-03-28, 14:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:39
5 років в'язниці за хабарництво отримав наймолодший мер України
Інші останні Офіційні новини

Феодосійський міський суд засудив до п'яти років позбавлення волі 23-річного мера курортного селища Орджонікідзе (Крим) Максима Дубініна, повідомляє Gazeta.ua.

Цей вирок наймолодший мер країни отримав за хабар в 50 тис грн.

Спільників Дубініна - заступника селищного голови Станіслава Бовшіка і депутата Бориса Кузнєцова - засудили до п'яти років умовно. Всі троє позбавлені права займати організаційно-розпорядчі посади строком на два роки.

Селищний голова Орджонікідзе разом із заступником були затримані в лютому 2011 року при отриманні частини хабара в розмірі 35 тис грн.

Гроші чиновники вимагали за продовження договору оренди нежитлових приміщень. Спочатку мова йшла про 100 тис грн, але один з потерпілих в суді відмовився від своїх претензій. В результаті суд виключив цей епізод з розгляду справи.

Нагадаємо, Максим Дубінін переміг на місцевих виборах в жовтні минулого року за підтримки Комуністичної партії України.

Нагадаємо, ряд посадовців Одеської міськради, зокрема віце-мер Ільченко, були затримані правоохоронцями за підозрою в корупції. ГПУ завела на Ільченка одразу дві справи. Окрім Ільченка були також затримані й доставлені до СІЗО директор одеського комунального підприємства "Побережжя" Олег Кухтей і депутат міськради від Партії регіонів Олег Гоцуляк - член комісії з питань морегосподарського комплексу міськради.

Усіх трьох чиновників підозрюють в одержанні хабара в особливо великих розмірах. Ільченка минулого тижня відпустили на волю.

Як повідомлялося, 1 жовтня співробітники управління Служби безпеки України в Миколаївській області і відділу внутрішньої безпеки МВС по області затримали 34-річного міліціонера за підозрою в отриманні 100 тис гривень хабара в Миколаєві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1368 | Додав: nowyny | Теги: наймолодший мер України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]