Сб, 2024-04-20, 06:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:33
616 українкам Порошенко присвоїв звання «Мати-героїня»
Інші останні Офіційні новини

Порошенко присвоїв 616 українкам звання «Мати-героїня»

Президент України Петро Порошенко в День матері присвоїв 616 українкам почесне звання «Мати-героїня».

Про це повідомили в прес-службі Адміністрації президента.

Почесне звання отримали жінки з усіх регіонів України.

«Найбільше жінок, що отримали відзнаку, у Рівненській обласні — 137. Другою за кількістю матерів-героїнь цьогоріч є Волинська область, де їх 76. Третя — Закарпатська область, де представлені до нагороди 49 жінок», — йдеться у повідомленні.

«Мати-героїня» — державна нагорода, якою президент щороку відзначає жінок, що народили і виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей. Також звання отримують матері, що виховують дітей, усиновлених у вставленому законом порядку.

Жінки відзначаються за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття ними освіти, розвитку творчих здібностей дітей, формування високих духовних і моральних якостей.

Нагадаємо, 12 травня, у День матері, в Києві влаштували щорічну Ходу матерів, яка має на меті привернути увагу суспільства до проблем матерів загиблих на Донбасі, матерів багатодітних сімей та дітей з онкозахворюваннями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 877 | Додав: adminA | Теги: 616 українок, Порошенко, звання «Мати-героїня» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]