Пт, 2024-03-29, 14:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
62-річна Пугачова вийшла заміж за 35-річного Галкіна. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

23 грудня Алла Пугачова і Максим Галкін розписалися в одному з московських РАЦСів, повідомив у своєму мікроблозі на Twitter співак Микола Басков.

"Друзі я перший хто видасть зараз країні сенсацію!! Мій близький друг сьогодні одружився! Ура! Завтра нап'юся! Пояснюю сьогодні розписалися завтра гуляємо весілля !!!", - написав Басков.

Прес-секретар Пугачової Римма сказала, що нічого не знає про церемонії. "Я не в курсі. Це ж їхнє особисте життя, вони, якщо захотіли, то пішли і розписалися. Я не можу нічого ні підтвердити, ні спростувати, оскільки з Аллою Борисівною сьогодні не розмовляла", - прокоментувала вона, сміючись.

"Це стало несподіванкою для всіх, - сказала газеті "Сегодня" директор Пугачової Олена Чупракова. - Думали, весілля буде в суботу".

Святкування події відбудеться сьогодні ввечері в італійському ресторані "Оліветті", який вибрав особисто Максим Галкін (до речі, 35-річний гуморист став п'ятим чоловіком 62-річної Примадонни). На бенкет, кажуть, чекають навіть президента Росії Дмитра Медведєва.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Алла Пугачова і Максим Галкін збираються зіграти весілля 24 грудня. За словами названої сестри Пугачової Аліни Редель, урочистості будуть таємними, а присутніми на весіллі будуть тільки родичі і близькі друзі пари, серед яких модельєр Валентин Юдашкін, співаки Микола Басков та Олександр Буйнов.

Нагадаємо, що чутки про весілля Пугачової і Галкіна ширилися вже давно. Російська преса стверджувала, що пара одружилася ще в 2007 році: обряд нібито пройшов у церкві Святої Трійці в Єрусалимі, де раніше Примадонна вінчалася зі своїм попереднім чоловіком Філіпом Кіркоровим. Про її весілля з Галкіним повідомлялося ще в серпні 2011 року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1370 | Додав: adminA | Теги: Алла Пугачова і Максим Галкін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]