Ср, 2024-04-24, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:16
75% податок на зарплати влада Франції змусить платити працедавців
Інші останні Новини світу
Французька влада змусить працедавців платити 75% податок на зарплати співробітників вище мільйона євро на рік. Про це заявив президент Франції Франсуа Олланд, пише Lenta.ru з посиланням на The Financial Times.

Згідно з повідомленням, таким чином влада Франції планує обійти заборону Конституційної ради, яка раніше не дозволила стягувати аналогічний податок безпосередньо з доходів мільйонерів.

За словами Олланда, захід діятиме протягом двох років. Крім того, він висловив бажання знизити податки на доходи від продажу бізнесу.

Раніше уряд підняв їх до 60%, що викликало протести серед інтернет-підприємців і засновників стартапів.

Нагадаємо, наприкінці січня ЗМІ з посиланням на неназвані джерела повідомляли, що Олланд вирішив відмовитися від 75%-го податку на доходи мільйонерів.

Зазначимо, на початку липня 2012 року новий соціалістичний уряд Франції повідомив про збільшення податків на суму 7,2 млрд євро, включаючи високий одноразовий збір із заможних сімей і великих корпорацій, щоб покрити нестачу доходів в цьому році через слабке економічне зростання.

Поправки до бюджету 2012 року включали незвичайний одноразовий збір із заможних сімей на суму 2,3 млрд євро (2,90 млрд дол), а також 1,1 млрд євро - з великих банків та енергетичних компаній.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1082 | Додав: adminA | Теги: працедавці, влада Франції, зарплати, 75% податок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]