Чт, 2024-04-18, 08:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:21
7 чоловіків зґвалтували жінку - ще одне зґвалтування в Індії. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Не встигли в Індії судити злочинців, що зґвалтували дівчину в Нью-Делі, як в іншому штаті було вчинено аналогічний злочин. У суботу семеро чоловіків зґвалтували 29-річну жінку в окрузі Гурдаспур у штаті Пенджаб, і жертва зґвалтування знову була насильно вивезена на автобусі.

Про це пише Газета.Ru з посиланням на Hindustan Times.

Жінка поверталася із села, де живуть її батьки, у будинок своєї свекрухи в Гурдаспурі, однак автобус, у якому вона їхала, не зупинився на потрібній зупинці й поїхав в однойменне місто Гурдаспур.

Там водій автобуса й кондуктор підігнали до автобуса свій мотоцикл і відвезли жінку в невідоме місце, де зґвалтували її разом із п'ятьома друзями.

Потім водій викинув жінку біля села, у якому вона жила; вона пішла спочатку до себе додому, а вже звідти - у поліцію.

Старший суперінтендант поліції Гурдаспура Раджет Сінгх повідомив, що відразу після отримання її заяви були арештовані шість учасників зґвалтування, у тому числі водій і кондуктор. Він додав, що обвинувачувані зізналися в здійсненні злочину. У тій же статті газета Hindustan Times під заголовком "Злочинці скрізь" наводить ще низку аналогічних злочинів, зроблених за останні дні, які, однак не привернули особливої уваги громадськості.

Так, у п'ятницю в місті Шрі-Ганганагар у штаті Раджастхан двоє чоловіків відвезли у віддалений будинок на фермі й зґвалтували там 16-літню дівчину, а в окрузі Барабанки в штаті Уттар-Прадеш восьмирічна дівчинка була зґвалтована своїм 30-літнім родичем.

16 грудня в Нью-Делі жорстокого групового зґвалтування зазнала 23-річна студентка Джоті Сінгх. Її ґвалтували й били в автобусі шестеро чоловіків.

Дівчина перенесла три операції, однак у ніч на 29 грудня померла від отриманих травм у лікарні в Сінгапурі.

Ще до її смерті в індійських містах почалися масові акції протесту, що переросли в зіткнення з поліцією, у результаті яких один поліцейський помер.

Люди вимагали стратити ґвалтівників, що стало можливим тільки після того, як дівчина померла, тому що за індійськими законами максимальна санкція за вбивство - страта, а за зґвалтування – довічне ув’язнення.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1765 | Додав: adminA | Теги: Інді, зґвалтування, 7 чоловіків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]