Пт, 2024-03-29, 10:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:51
8 тисяч зібралися на "марш мільйонів"- МВС. За даними опозиції - від 10 до 20 тис учасників
Інші останні Новини світу

До 16:00 неділі, 6 травня, на Калузькій площі столиці зібралися менше 10 тисяч учасників "маршу мільйонів", повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу ГУ МВС Росії по Москві.

"До встановленого часу початку так званого "маршу мільйонів" на Калузькій площі зібралося близько восьми тисяч осіб", - сказав представник прес-служби.

Хода пройде до Болотної площі, де відбудеться мітинг.

Організатори акції раніше стверджували, що зібралося від 10 до 20 тис осіб.

"Зібралося вже кілька тисяч осіб. Думаю, в межах десяти тисяч. Одним поглядом всіх не охопити", - сказав Інтерфаксу опозиціонер Сергій Давідіс.

Активіст товариства "Сині відерця", яке бореться за права автомобілістів, Данила Ліндел повідомив, що, за його даними, для участі в акції зібралися 20 тися осіб. "Народу дуже багато. Тисяч двадцять, точно. Звідси не видно", - повідомив Ліндел в Твіттері.

Як повідомлялося, 6 травня в російських містах пройшли акції у підтримку "Маршу мільйона". У Москві на Великій Якиманці йшла інтенсивна підготовка влади і опозиції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: 8 тисяч, опозиції - 10 до 20 тис, марш мільйонів- МВС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]