Чт, 2024-03-28, 19:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:54
9 млрд рублів влада виділить на відновлення Кримська. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
На відновлення міста Кримськ, яке серйозно постраждало від недавньої повені на Кубані, влада виділить майже 9 мільярдів рублів, повідомляє Радіо Свобода .

Як повідомив губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов ці гроші будуть надані федеральним і регіональним бюджетам.

У частково зруйнований стихією Кримськ продовжують прибувати додаткові загони рятувальників і волонтерів. Очищення вулиць від сміття і бруду триває. Не підлягають відновленню 1370 будинків. Сьогодні, 15 липня, почалася виплата компенсацій тим, хто втратив майна. Максимальна сума компенсації - 150 тисяч рублів.

Разом з тим, допомога потрібна і розташованим поруч з Кримському населеним пунктам. Головний редактор радіостанції "Електрон FM", яка в прямому ефірі координує роботу волонтерів, розповів Радіо Свобода, що до жителів хуторів Шептальскій і Вірменський майже не надходять гуманітарні вантажі. Днями журналісти самі відвозили їм чайники, кухонні плити та дитяче харчування.

За офіційними даними в результаті повені на Кубані, загинула 171 особа, ще п'ять вважаються зниклими без вісті. Активісти з посиланням на місцевих жителів пишуть у Твіттері про тисячі жертв стихії. Влада називає ці повідомлення дезінформацією.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1037 | Додав: adminA | Теги: відновлення Кримська, 9 млрд рублів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]