Чт, 2024-04-25, 10:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1378 1379 1380 1381 1382 ... 2323 2324 »

 

 

С этой недели в лондонском метрополитене начинают действовать новые бесконтактные способы оплаты проезда.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2014-09-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

24 сентября в ходе спецоперации 27-летнего взяточника задержали в Печерском районе столицы рядом с админзданием прокуратуры.


 

 

США вивчають можливу співпрацю з Україною в енергетичному та сільськогосподарському секторах, заявила міністр торгівлі США Пенні Прітцкер.


 

 

Під час патрулювання вулиць правоохоронці Харкова збираються використовувати бронемашини.


 

28 вересня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі й вранці слабкий туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, вдень +16...+18 градусів.


 

Естонія буде у спрощеному порядку видавати візи людям, що проживають в конфліктних зонах України та хочуть приїхати до близьких в Естонії.


 

Раптове виверження вулкана Онтаке в Японії застало зненацька сотні людей: десятки туристів блоковані в двох альпіністських таборах на схилах, а чотирьох альпіністів засипало попелом.


 

Україна готова виконувати домовленості щодо відведення важкого озброєння і встановлення "зони безпеки" на сході країни. Російська сторона контактує з представниками бойовиків.


 

У ПСГ України не вистачає близько 7,5 млрд куб. м газу для безперебійного проходження осінньо-зимового періоду. Про це заявив глава російського "Газпрому" Олексій Міллер.


 

Президент Болгарії Росен Плевнелієв вважає конфлікт на сході України найсерйознішою загрозою для миру і безпеки в Європі після Другої світової війни.


 

Очільник МВС Арсен Аваков в інтерв'ю "Фокусу" піддав жорсткій критиці міністра оборони Валерія Гелетея, високо оцінив діяльність добровольчих батальйонів, запропонував провести ротацію керівництва АТО.



Изделия из натурального камня воплощают в себе прочность и долговечность, а также являются прекрасным элементом любого интерьера. Натуральный материал сочетает в себе роскошь.


 

Російському Центробанку через санкції доведеться підтримувати курс рубля шляхом продажу золотовалютних резервів, прийшли до висновку в Fitch.


Бутылочки для младенцев


Рождение ребенка связано с моментом, когда необходимо определиться со способом его кормления. В период грудного вскармливания или искусственного кормления, с использованием детских молочных смесей.


 

 

Польські депутати підтримали кандидатуру колишнього міністра закордонних справ країни Радослава Сікорського на посаду спікера парламенту.