Чт, 2024-04-25, 02:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1400 1401 1402 1403 1404 ... 2323 2324 »

 

27 серпня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, місцями грози, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +19...+21 градус.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2014-08-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Сьогодні, 26 серпня, пройшло жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.


 

 

Син відомої співачки розмістив у соцмережі Іnstagram знімок, на якому Софія Ротару тримає в руках прапор України.


 

Українська влада звернулася до польської з проханням продати зброю Україні. Польща ще не відповіла на це прохання.


 

 

Президент України Петро Порошенко прибув до Мінська для участі в тристоронній зустрічі сьогодні, 26 серпня, в 11:15.


 

Для безпечного проведення позачергових парламентських виборів у Донецькій та Луганській областях необхідно змінити межі та центри виборчих округів.


 

Колона йшла під російськими прапорами і ДНР для вивозу "вантажу 200" і поранених бойовиків з-під Іловайська на територію Росії. В цій колоні нібито їхав і брат Рамзана Кадирова Салман.


 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін не виключає наявність труднощів у проведенні зустрічі "Євразійської трійки", України і ЄС у Мінську у вівторок, 26 серпня.


 

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" Володимир Кличко скасував титульний бій із болгарином Кубратом Пулєвим.


 

 

Завтра, 26 августа, батальон особого назначения "Сич" отправится из Киева в зону АТО. Об этом сообщает пресс-служба ВО "Свобода".


 

 

26 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +21...+23 градуси.


 

Урочисте відкриття пам'ятника Героям Небесної Сотні, загиблим під час революції «Національної гідності», відбулося 23 серпня, у День Державного Прапора України, у Київській області. 


 

Впровадження європейських стандартів поводження з твердими побутовими відходами дозволить позбутися нелегальних сміттєзвалищ у столиці.


 

В Краснодоне (Луганская область) украинская авиация нанесла удар по боевикам, в результате чего террористы понесли большие потери.


 

 

В Криму знову з'являться українські молочні продукти, яйця, м'ясні і молочні консерви.